Min helg

2010-02-28 | 13:01:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej Hej

Har inte orkat skrivit nått sen i fredags. Har knappt suttit vid nån dator om jag ska vara ärlig :) Helgen har varit heeelt okej även fast jag haft en lugn helg. Förutom igår förmiddags då, då var jag uppe på taket i stugan och skotta ner all snö! Ja inte själv då haha, owe var med uppe och han gjorde väll det mesta.Men jag hjälpte till ialfl ;p Efter andra gången vi gick upp på taket så hjälpte jag till en stund till men sen vart det så halt så jag gick in till stugan där mamma och mormor var. Efter ett tag hör vi boom-boom-boom. Vi går ut och kollar och ser ett par ben hänga ner genom altantaket hahahaha. Då hade owe gått ut på altantaket och skulle skotta där med, så hade han trampat på ett ställe där det var lite trasigt innan och ramla igenom. Haha fy fan vilken syn :p  Sen på eftermiddan kom Äve hit vi käka mat sen gick vi ner till ica och köpte upp lite gott. Sen hade vi melodifestival/buzz/film - kväll :) Riktigt kul.. Är faktiskt vädigt glad över att vi börjat umgås har allt lika kul med henne :)

Idag kommer min underbara pojkvän hem :) Har verkligen inte varit kul att sova själv.

Kommer sakna dig!!

2010-02-26 | 13:11:34 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Imorse åkte min älskling iväg och jag kommer inte få träffa han förens på söndag kväll :( Han åker till skåne direkt efter jobbet. Kommer sakna han nå enormt. ♥ Hatar att sova själv. Är så himla orolig över att han ska åka bil hela vägen ner till skåne, det är ju inte det bästa vädret att åka i precis.. Det har ju varit en hel del olyckor den här veckan och nu har ju vädret blivit värre IGEN. Usch!!!

Fick hem lite grejer igår från maieberg ialfl, men inte riktigt det jag ville ha.. Men det blev två tröjor som man kan ha till leggins, ett par jeans och en ny mascara :)



Älskar dig!!

Shoppa!!

2010-02-25 | 10:19:18 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
God morgon :)
Jag har precis klivit ur duschen, ska snart börja göra mig iordning. Ska åka in till marieberg och shoppa lite med familjen och Madde :) Hoppas att man får med sig nått nytt hem. Lite vårkläder skulle behövas. För snart måste våren komma!

Skriver mer när jag kommer hem, för nu är jag lite stressad..

Jag och rubriker? :p

2010-02-23 | 19:25:15 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Idag blev det käk på som hemma IGEN haha. Fast den här gången så bjöd faktiskt Madde (tack), och det gick inte och säga nej till. Eller rättare sagt jag vart tjatad på tills jag sa okej :) Men det var riktigt gott. Gick en snabbis på stan innan vi käka, såg på HM att dom har fått in helt okej jeans. Jag använder ju aldrig jeans men jag vill ialfl köpa ett par nya som jag kan använda nån gång ibland. När vi ätit klart och babblat klart så gick vi hem till Madde och kollade på top model. Va kvar hos henne tills min underbara pojkvän kom och hämta mig så jag slapp ta bussen hem ♥ ;)
När jag kom hem fick jag en försenad present av min moster och hennes man. Fick presentkort på hudfixarn på 800kr :) Guu va skönt med masage och ansiktsbehandlig mm. Men jag har inte bestämt än vilken behandling jag ska välja, fick med en broschyr på de olika behandlingarna :)



VILL HA SOMMAR NUUU!

Blandat

2010-02-22 | 16:12:22 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej Hej

Idag har varit en riktig slappar dag. Åkte med mamma imorse och hämta Natti sen har jag bara varit hemma. Man hr ju verkligen ingen lust att gå ut i det här vädret. Nu vill jag ha VÅR. Det är ju sjukt vad mycket snö det är, jag tror inte jag har sett så här mycket sö i hela mitt liv. Fatta när allt ska smältas bort. Det kommer ju bli kaos.
Nu sitter jag och väntar på att Liridon ska komma hem från jobbet, vi ska ut och åka en sväng. Sen blir det hem och laga mat :)
Helgen var helt okej, i fredags hade jag ju kvällsmys med mamma. Lördan blev det fest. Helt okej faktiskt fast en timme inne på statt räckte gott och väl för mig och Äve sen ville vi hem. :) Igår var jag mamma och Natti på perfect home party hemma hos Fia. Ojojoj va mkt fina grejer det var. Jag beställde faktiskt jätte fina hjärtan som man ska hänga ifrån taket och så ska man ha värmeljus i dom. Skit snyggt kommer det bli, dom ska jag hänga upp i mitt rum :) Nej nu är det väll dax att börja klä på mig ytterkläderna Liridon är nog här närsom helst..

Puss

Party! =)

2010-02-20 | 18:43:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hellu!

Ikväll blir det party, har precis börjat göra mig iordning. Väntar på att Äve ska komma, hon skulle ta med lite kläder som jag ska testa :)
Har inte tid att sitta här, men ville bara skriva ett snabbt litet inlägg.. 



Hoppas ni får en bra kväll! :)

Shopaholic?!

2010-02-19 | 22:43:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej igen.

Helt otroligt att jag skriver två inlägg på en och samma dag :p
Nu sitter jag härr vid datorn och tråkar igen. Älskling ligger i soffan och kollar på OS, hockey mellan Sverige-Vitryssland. Inte riktigt min grej så jag sitter här så länge. Förhoppningsvis så är det slut snart. Det är det också, dom sa precis att det var sista perioden.
Börjar faktiskt bli lite peppad inför imorgon, men har ingen aning om vad jag ska ha på mig än. Varför ska det alltid vara så svårt. Jag brukar alltid lyckas byta om minst 3ggr innan jag väl bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Önskar att jag hade flera miljoner på kontot just nu, fatta och bara åka till typ New York och shoppa loss. Att inte ens behöva bry sig om vad det kostar.. Det skulle vara en dröm haha. Ibland förstår jag varför folk kallar mig shopaholic :) Men man blir ju så glad av att shoppa. Det är aldrig tråkigt att få med sig nått nytt hem till garderoben eller skohyllan eller smyckesskrinet :p HAHA

Nej nu ska jag försöka slita bort min pojkvän från tv:n. Se ya ;)

kommer inte på nån rubrik ;)

2010-02-19 | 19:22:43 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hej

Idag har jag varit och jobbat, jobbade bara 2 timmar men det är ju lite pengar ialfl :) Direkt efter jobbet så åkte jag hem till Johanna, hon jag och Petra grejade lite med vårat projektarbete. Det blev några armband gjorda, sen beställde vi även lite nya grejer och planerade lite inför mässan som vi ska vara med på i mars. Ikväll blir det kvällsmys med mamma. Vi har köppt hem chips, dipp och dricka :)
Imorgon blir det tydligen fest :) Äve frågade mig tidigare idag om jag hade lust att festa. Så imorgon blir det party och antagligen utgång. Helgen innan löning, får väll hoppas att det är några stycken ute ialfl :p Men det blir ju vad man gör det till sägs det ju. :)

Måste bara tillägga att jag är jävligt trött på all snö. Nu räcker det faktiskt!

Mcflurry

2010-02-18 | 19:41:42 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Gokväll :)
Det blev ingen promenad idag det har ju varit så jävla kallt ute idag så vi skippa det. Jag och natta tog en kvällstripp till mcdonalds och köpte varsin mcflurry istället :p Vi satt och prata om allt och ingenting. Riktigt mysigt :) Det var ju ett tag sen som vi sågs så vi hade en hel del att prata om och skvallra om hehe.
Nu sitter jag helt själv hemma hos älskling och väntar på att han ska sluta jobbet och komma hem. Men det är ett tag kvar så jag får försöka hitta på nått annat så länge. Men det blir väll att sitta här och nörda. Förhoppningsvis kanske jag hittar nå bra på tv att kolla på. :)



En rätt så gammal bild från karlskoganatta när Björn Rosenström spela. :) Regnit och kallt var det men det stoppade inte oss från att kolla på Björn..

17 februari 2010

2010-02-17 | 20:30:14 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ja ni det är inte alltid lätt att veta vad man ska skriva i bloggen :p Får väll berätta lite om min dag som vanligt hehe. Idag gick jag faktiskt upp första gången kl 6!! och tog ut betzy, sen var jag vaken till typ halv 9 somna om och vakna vid typ halv 11 :) Gick upp gjorde mig iordning och gick hem till mormor och morfar en stund. Sen lite senare blev det iväg till stan för att träffa Äve och äta lunch på som hemma. Jag kom på att jag och Äve varit på som hemma varje onsdag tre veckor i rad nu. :) Idag blev det en bakad potatis med kyckling i mangoraja, det var riktigt gott. När vi hade ätit klart gick vi en runda på stan, fick med mig hem en vanlig bas tröja som man kan ha till leggins och sen en bobbys spray. När jag kom hem satt jag vid datorn en stund och sen la jag mig i sängen och däcka haha. Jag var nog lite trött. Så ikväll blir det nog inte så jätte lätt att somna.
Nu på kvällen har jag gjort klart ett arbete som jag ska skicka in imorgon, känner mig riktigt duktig. Sen har jag suttit och pratat med Natta på msn, vi kom på att hon och jag har inte varit ute på statt tillsammans än och det är 2år sen vi blev 18 :p så det ska vi ta tag i nu snart när jag har pengar igen. Är helt pank just nu så jag bara längtar tills nästa vecka då jag får pengar igen :)
Imorgon blir det nog en promenad med Natta, vi har pratat om att vi ska ta det nu i veckan. Ska bli kul för vi har inte setts på ett tag så det ska bli kul med lite uppdatering hehe.
Oj, idag blev det ett lite längre inlägg än vad jag trodde. Men nu ska jag ta bort mitt nagellack som ser förjävligt ut och sen kanske måla om dom om jag orkar.

Säger godnatt redan så. :) Bye

Alla hjärtans dag

2010-02-14 | 21:01:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Glad alla hjärtans dag på er :)
Idag är det ju alla hjärtans dag, men har inte riktigt kunnat firat det med min älskling för han är jätte sjuk. Stackarn, men han fick ialfl lite choklad och en nalle utav mig. Han tyckte det var orättvist för han kunde inte gå ut och köpa nått till mig. Men han ska inte behöva gå ut i kylan och bli ännu sjukare än vad han är. <3

Jag har världens träningsvärk i låren från skidåkningen igår. :) Det gick faktiskt hyffsat bra för att vara första gången på ett par längdåkningsskidor. (även fast jag ramla några gånger) :p. Vädret var helt okej, solen sken så man frös inte ialfl. Åkte väll cirka 1 timme sammanlagt. Åkte en stund först sen fika vi sen åkte vi en stund till. Det jobbigaste var väll att jag fick så jävla ont i fötterna.

Idag har jag varit och kollat på hockey, bofors-aik. Gick inte så himla bra för bofors idag dom förlora med 2-5.

Nej nu ska jag lägga mig brevid Liridon och hålla om han en stund, tror nästan att han har däckat i sängen.

Längdskidor

2010-02-13 | 10:31:36 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej Hej..

Snart ska jag iväg och åka längdskidor ute på sjön. Får se hur det kommer gå. Har aldrig åkt längdskidor förut. Jag har hört att det ska vara rätt så jobbigt ialfl. Önska mig lycka till hehe ;)

Som hemma igen :)

2010-02-11 | 14:39:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ska iväg till som hemma idag igen och äta med Madde. Idag blir det en club toast.. mumma! Hon kommer hit efter 3 och så åker vi iväg till stan.

Idag fick jag reda på att N.E.R.D kommer till PIP!!! Det gillar vi mkt mkt.. Är jävligt glad att jag redan har en PIP-biljett för dom kommer nog öka rejält i pris..


Fika

2010-02-10 | 15:00:47 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Hellu!:)
Lite senare så ska jag till stan och fika med Äve på som hemma.. Det blir nog en hallonpaj med vaniljglass till. Sååå gott hehe. Fast är även lite sugen på en club toast men det får det bli nån annan dag tror jag. Ska nog iväg och käka lunch med Madde nån dag nu snart så tar det då :) Idag än så länge har jag inte gjort så mkt, varit ute och gått med vovven och tagit det lugnt.
Blir inte nå längre inlägg än så här idag. Men det är ialfl nått hehe.
Bye!

dålig uppdatering!!

2010-02-08 | 11:42:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Usch va dålig jag har varit på att uppdatera den här veckan. Men nu ska jag försöka skriva lite varje dag :) Nu i helgen så har jag mest tagit det lungt. Fredags gjorde jag ingenting, i lördags hade jag och äve filmkväll riktigt trevligt :) Nån film som ni borde se är "the ugly truth" så jävla rolig haha, äve och jag satt och garva nästan gemon hela filmen.. Igår så var jag, liridon, natti och rama iväg till örebro. Jag hittade inte ett skit medans dom andra shoppa loss. Men men..
Ska iväg till stan idag och försöka hitta ett par leggins för mina har gått sönder. Sen så har jag även presentkort på H&M och kicks, får se ifall jag får med mig nånting hem idag. Men nu måste jag börja göra mig iordning om jag ska hinna klart innan vi ska iväg..

Ha det så bra nu! :)

J*vla snö!!!

2010-02-01 | 15:00:32 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Hej Hej

Varför kan det inte bara sluta snöa, det räcker nu.. Var precis ute med hundarna och man drunknar ju i snön. Nu vill jag ha vår och sommar! Helst sommar men blir glad om våren kommer snart..

Helgen vart helt lyckad,på lördan blev det först fest hemma som enligt mig vart lyckad och sedan utgång  hade riktigt kul, tänkte skita i att gå ut men Kristin, Madde, Natta och Carro övertala mig och det gjorde dom rätt i. Hade faktiskt kul på statt även fast att jag drog mig ute på borggårn haha.. Jag drog mig inte för att jag var för full utan för att det var så jävla halt :p Men det var verkligen en lyckad kväll. Tack alla för en trevlig kväll och för presenterna som jag fick! :)
Igår hade vi släktkalas med mycket god mat (kallskuret, potatisgratäng, och potatissallad. Efterrätt, kex med olika ostar till. mumms!) :) Vart väldigt nöjd med mina presenter men har fortfarande en kvar att få hehe.. Den får jag nog till veckan.
Nu ska jag snart sätta mig och göra ett reflektions arbete så ni får ha det så bra så länge :)

Bye!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus